Disclaimer

SVNK is eigenaar en beheerder van deze website. Bezoekt u de site of maakt u er op een andere manier gebruik van? Dan gaat u akkoord met onze spelregels: 

Juistheid van informatie
– Wij doen ons best de informatie op deze website actueel en juist te houden. Dit betekent niet dat wij garanderen dat de informatie op deze website altijd volledig, juist en/of actueel is. Daarom kunt u aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Dit geldt ook voor alle ingangsdata en huurprijzen op deze website.
– Op deze site vindt u links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Je gegevens
– Schrijft u zich in als woningzoekende? Dan vragen we u om een aantal gegevens. U zorgt er zelf voor dat uw gegevens kloppen. Via 'Mijn Overzicht" kunt u uw gegevens bekijken en wijzigen.
– Wij behandelen uw gegevens volgens de wet (AVG). Uw gegevens zijn beschikbaar voor de bij SVNK aangesloten woningcorporaties en de databeheerder van de website. We geven uw gegevens niet door aan derden. Bekijk hier het Privacy Statement van SVNK.

Het gebruik van de website
– U verspreidt geen virussen of andere vernietigende onderdelen via deze website.
– U gebruikt deze website en de inhoud ervan alleen voor privédoeleinden.
– Wilt u tekst, afbeeldingen of broncode van deze website vermenigvuldigen, doorsturen, distribueren, verspreiden of beschikbaar stellen aan derden? Dan heeft u daar vooraf onze toestemming voor nodig.
– Wij zijn niet aansprakelijk voor technische storingen waardoor u de website (tijdelijk) niet kunt bezoeken.

Veranderingen
– Veranderingen aan website of spelregels of het stopzetten van de website is onze verantwoordelijkheid. We zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen voor bezoekers van de site.