Nieuws

Laatste nieuws

Nieuw bij SVNK: Mijn inkomen

23-02-2021

Vanaf vandaag is er één plek waar u alles kunt regelen met betrekking tot uw inkomen.

Op uw persoonlijke pagina (Mijn SVNK) is een extra tegel toegevoegd: 'Mijn inkomen'. Hier legt u per persoon het bruto verzamelinkomen vast. Ook is het mogelijk om hier direct uw inkomensverklaring te uploaden en uw inkomensgegevens te wijzigen:

null

Het is mogelijk om meerdere inkomens vast te leggen. Het meest recente inkomen wordt gebruikt voor het bepalen van het jaarinkomen van het huishouden. 

Nieuw is dat het inkomen gelijk geïndexeerd (aangepast) wordt naar 2021. Bij het invullen van uw inkomen wordt gevraagd van welk jaar dit inkomen is. Vervolgens wordt dit inkomen automatisch omgerekend naar 2021, volgens de regelgeving zoals deze door de overheid is bepaald.

Is er geen inkomen bekend bij uw inschrijving? Dan kunt u niet reageren op het woningaanbod! U ziet dit ook direct staan bij het aanbod:

null
Klik op de afbeelding om deze te vergroten. 


Vul dan eerst uw inkomensgegevens in. Hierna kunt u reageren op het aanbod.

Nieuwe inschrijving? Vergeet niet uw inkomensgegevens in te vullen!
Voorheen was het zo dat als u zich inschreef als woningzoekende, u tijdens het inschrijven ook direct uw inkomensgegevens invulde. Dat gaat nu anders. U schrijft zich nu in als woningzoekende. Daarna logt u in op Mijn SVNK en klikt u op 'Mijn inkomen'. Hier vult u uw inkomensgegevens in. Daarna kunt u reageren op het woningaanbod.

Laatste nieuws

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Bent u uw inloggegevens voor SVNK kwijt? Via onderstaande knoppen kunt u een nieuw wachtwoord en/of uw gebruikersnaam opvragen.

Wachtwoord vergeten
 

Gebruikersnaam vergeten
 

Vraag aan SVNK

Heeft u vragen over uw inschrijving of deze website?
Neem dan contact op met SVNK via:

Contactformulier algemeen

Heeft u vragen over de betaling van uw inschrijfgeld of verlenging?
Neem dan contact op via:

Contactformulier betaling

Deze contactformulieren zijn niet bedoeld voor het doorgeven van wijzigingen aan uw inschrijving of voor vragen over (geadverteerde) woningen. Bij deze vragen neemt u rechtstreeks contact op met de corporatie die in de woningadvertentie staat vermeld. De contactgegevens kunt u vinden via onderstaande link:

Deelnemende corporaties

Niet tevreden of suggestie?

Bent u niet tevreden of heeft u een goed idee hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Meld uw klacht of suggestie via onderstaande knop.

Klacht of suggestie