Nieuws

Laatste nieuws

Seniorenwoningen Woonzorg Nederland te vinden via SVNK

15-10-2021

Het wordt makkelijker voor senioren in de regio Noord-Kennemerland om een geschikte woning te vinden. Vanaf 1 oktober ontsluit Woonzorg Nederland zijn aanbod via SVNK, het regionale verdeelsysteem voor sociale huurwoningen.

Sociale Verhuurders Noord-Kennemerland (SVNK) is een samenwerkingsverband van de woningcorporaties in de regio. Alle sociale huurwoningen in de regio zijn op het platform te vinden. Vanaf oktober komen daar zo’n 370 seniorenwoningen van Woonzorg Nederland bij, onder meer in Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo en Uitgeest.

Krista Walter, voorzitter van het bestuur van SVNK, is blij dat Woonzorg Nederland toetreedt tot SVNK: “We vinden het belangrijk dat woningzoekenden op een eenduidige manier kunnen zoeken naar een sociale huurwoning. Zo kunnen senioren gemakkelijker een passende woning vinden. Deze stap van Woonzorg Nederland betekent een verrijking van het aanbod van SVNK en zorgt voor een verbetering van onze gezamenlijke dienstverlening.”

Passend en betaalbaar wonen voor senioren
Woonzorg Nederland is de grootste verhuurder van sociale seniorenwoningen. De woningcorporatie biedt passende en betaalbare woningen voor senioren in meer dan 160 Nederlandse gemeenten. In Noord-Kennemerland varieert het aanbod van zelfstandige woningen tot aanleunwoningen nabij woonzorgcentra.

“We zijn blij met de ontsluiting van ons woningaanbod via SVNK,” zegt Cees van Boven, bestuursvoorzitter van Woonzorg Nederland. “Voor onze toekomstige huurders is het heel prettig dat ze al het aanbod in de regio op één plek kunnen vinden. Senioren in de regio krijgen zo meer keuze, en andersom kunnen mensen die op de Woonzorg-wachtlijst staan ook reageren op de woningen van de collega-corporaties.”

Van Boven treedt ook toe tot het SVNK-bestuur. Daarin zijn alle deelnemende woningcorporaties vertegenwoordigd om de gezamenlijke koers van het woningverdeelsysteem te bepalen. Van Boven: “We leveren graag onze bijdrage in de regio Noord-Kennemerland en kijken uit naar de samenwerking met de andere corporaties.”

Laatste nieuws

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Bent u uw inloggegevens voor SVNK kwijt? Via onderstaande knoppen kunt u een nieuw wachtwoord en/of uw gebruikersnaam opvragen.

Wachtwoord vergeten
 

Gebruikersnaam vergeten
 

Vraag aan SVNK

Heeft u vragen over uw inschrijving of deze website?
Neem dan contact op met SVNK via:

Contactformulier algemeen

Heeft u vragen over de betaling van uw inschrijfgeld of verlenging?
Neem dan contact op via:

Contactformulier betaling

Deze contactformulieren zijn niet bedoeld voor het doorgeven van wijzigingen aan uw inschrijving of voor vragen over (geadverteerde) woningen. Bij deze vragen neemt u rechtstreeks contact op met de corporatie die in de woningadvertentie staat vermeld. De contactgegevens kunt u vinden via onderstaande link:

Deelnemende corporaties

Niet tevreden of suggestie?

Bent u niet tevreden of heeft u een goed idee hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Meld uw klacht of suggestie via onderstaande knop.

Klacht of suggestie