Nieuws

Laatste nieuws

Verspyckweg in Bergen aan Zee: Inschrijving van 27-11 t/m 8-12

25-11-2019

Tussen de duinen van Bergen aan Zee, aan de Verspyckweg, realiseert Kennemer Wonen vier prachtige complexen, met in totaal 12 nul-op-de-meter woningen.

De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van moderne zuinige installaties waarmee de woningen zelf energie opwekken. Wanneer u in aanmerking komt voor een woning, ontvangt u op een informatieavond meer uitleg over de installaties. De woningen krijgen een klein terras. De overige buitenruimte wordt passend binnen het duinlandschap ingericht en is voor algemeen gebruik door bewoners. Op het terrein worden 20 parkeerplaatsen voor bewoners en hun bezoek gerealiseerd.

Heeft u interesse?
Vanaf woensdag 27 november 2019 tot en met zondag 8 december 2019 kunt u reageren op deze woningen. U vindt de woningen op deze website in de advertentie met adres Verspyckweg 12 t/m 34.

De eengezinswoningen hebben 2 slaapkamers en worden verhuurd voor een netto huurprijs van € 651,-. De servicekosten bedragen € 26,- voor algemene elektra en algemeen tuinonderhoud. Er wordt een energieprestatievergoeding (EPV) gevraagd van € 80,-. De verwachte oplevering van de woningen is in maart 2020.

Laatste nieuws

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Bent u uw inloggegevens voor SVNK kwijt? Via onderstaande knoppen kunt u een nieuw wachtwoord en/of uw gebruikersnaam opvragen.

Wachtwoord vergeten
 

Gebruikersnaam vergeten
 

Vraag aan SVNK

Heeft u vragen over uw inschrijving of deze website?
Neem dan contact op met SVNK via:

Contactformulier algemeen

Heeft u vragen over de betaling van uw inschrijfgeld of verlenging?
Neem dan contact op via:

Contactformulier betaling

Deze contactformulieren zijn niet bedoeld voor het doorgeven van wijzigingen aan uw inschrijving of voor vragen over (geadverteerde) woningen. Bij deze vragen neemt u rechtstreeks contact op met de corporatie die in de woningadvertentie staat vermeld. De contactgegevens kunt u vinden via onderstaande link:

Deelnemende corporaties

Niet tevreden of suggestie?

Bent u niet tevreden of heeft u een goed idee hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Meld uw klacht of suggestie via onderstaande knop.

Klacht of suggestie