Heeft u een vraag? Zoek eenvoudig het antwoord door bovenin het scherm op het vergrootglas te klikken en het onderwerp van uw vraag in te geven. Ook kunt u naar het onderwerp van uw vraag gaan door onderstaande knoppen.

Woning zoeken

Dagelijks worden op de website woningen geadverteerd die vrijkomen. SVNK werkt met inschrijfduur. Diegene die het langst staat ingeschreven komt als eerste in aanmerking voor de woning. Bij bepaalde typen woningen, zoals grote woningen, jongerenwoningen en nultredenwoningen, gelden voorrangsregels. 

U kunt op maximaal twee woningadvertenties tegelijk reageren.

Elke woning staat minimaal 7 dagen op de website. In de advertentie staat tot wanneer u op de woning kunt reageren. Als u één keer per week op een vast tijdstip de website kijkt, mist u nooit een woning.

Vanaf 1 juli 2019 biedt SVNK enkele woningen ook aan via loting. Deze zijn speciaal voor de woningzoekenden met een korte inschrijfduur die met spoed op zoek zijn naar een woning. Deze lotingwoningen worden, indien er een woning beschikbaar komt, door SVNK op maandag tussen 17.00 en 19.00 uur op de website geplaatst. Omdat deze woningen maar twee uur op de website staan adviseren wij u om het aanbod goed in de gaten te houden!

Meer informatie