Uitleg iconen

Iconen toegankelijkheid in advertenties

Woningen kunnen een icoon in de advertentie krijgen wanneer zij geschikt zijn voor het gebruik van een rollator of rolstoel, of gelijkvloers zijn.
 
Beperkt toegankelijke woning
Deze woningen hebben geen icoon. Dit zijn bijvoorbeeld woningen die niet gelijkvloers zijn, of op een verdieping liggen die niet met een lift bereikbaar zijn.
 
  Gelijkvloerse woning
De woning heeft geen trappen en ligt op de begane grond of is per lift bereikbaar. Of de woning heeft een bovenverdieping, maar op de begane grond is een slaapkamer, een badkamer en een w.c. Deze woningen zijn geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, maar geen rollator of rolstoel nodig hebben.

  Rollatorgeschikte woning
De woning heeft geen trappen en ligt op de begane grond of is per lift bereikbaar. Er zijn geen of lage drempels en de maten van deuren en vertrekken zijn breed genoeg voor het gebruik van een rollator.
 
  Rolstoelgeschikte woning
De woning heeft geen trappen en ligt op de begane grond of is per lift bereikbaar. Er zijn geen of lage drempels en de deuren en vertrekken voldoen aan bepaalde maten die breed genoeg zijn voor het gebruik van een rolstoel.

Let op! De inrichting van de woning is niet volledig aangepast voor het gebruik van een rolstoel. Wel is de woning hiervoor aan te passen.

 
 
Let op! De iconen in de advertentie zijn onder voorbehoud. Niet alle rollatorgeschikte of rolstoelgeschikte woningen zien er hetzelfde uit. Ga daarom, als u een woning krijgt aangeboden, deze eerst bezichtigen, zodat u kunt bepalen of de woning voldoet aan uw wensen, voordat u deze accepteert.
Inloggen

Login
Wachtwoord vergeten?
Geen wachtwoord?