Nieuws

27 Appartementen Alta Mira (inschrijving geopend)

14-02-2018

De huurwoningen worden momenteel gebouwd op de plek van het voormalige uitgaanscentrum Alta Mira aan de Heereweg in Schoorl. Er komen in totaal 27 sociale huurappartementen; 20 driekamer- en 7 tweekamer appartementen. De appartementen worden verhuurd voor een huurprijs van maximaal € 597,30 per maand, zijn energiezuinig en worden voorzien van zonnepanelen. De verwachte oplevering van de woningen is in de zomer van 2018.

Heeft u interesse?
Vanaf woensdag 14 februari 12.00 uur kunt u reageren via deze website. De woningen worden geadverteerd onder de naam (adres) Heereweg 65 in Schoorl. De sluitingsdatum om te reageren is woensdag 28 februari om 8.00 uur.

Let op! Er gelden bijzondere toewijzingscriteria
Op initiatief van Kennemer Wonen is met het college van de gemeente Bergen besloten de huurwoningen van het nieuwbouwplan Alta Mira toe te wijzen aan ‘doorstromers’.
De 27 huurappartementen komen in eerste instantie met voorrang beschikbaar voor huurders die in aanmerking komen voor een sociale huurwoning én een andere sociale huurwoning in de gemeente Bergen achterlaten.


Toewijzingscriteria
Wij wijzen de huurappartementen met voorrang toe aan kandidaten die:
• een ééngezinswoning van een sociale verhuurder leeg achterlaten in de gemeente Bergen.
• ingeschreven staan bij het SVNK (www.svnk.nl).
• qua inkomen en huishoudsamenstelling passend zijn.

Meer informatie?
Kijk bij de advertenties voor Heereweg 65 in Schoorl op deze website, waar u ook direct op de woning(en) kunt reageren. Of raadpleeg de projectpagina van Alta Mira op de website van Kennemer Wonen.

Terug naar overzicht

Vraag over betalingen

Heeft u vragen over de betaling van uw inschrijfgeld of verlenging?
Neem dan contact op via:

Contactformulier betaling

Vraag aan SVNK

Heeft u vragen over uw inschrijving of deze website?
Neem dan contact op met SVNK via:

Contactformulier algemeen

Heeft u een vraag over een (geadverteerde) woning, neem dan rechtstreeks contact op met de corporatie die in de woningadvertentie staat vermeld. De contactgegevens kunt u vinden via onderstaande link:

Deelnemende corporaties

Niet tevreden of suggestie?

Bent u niet tevreden of heeft u een goed idee hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Meld uw suggestie