Nieuws

Laatste nieuws

Duc van Tol in Limmen – Inschrijving 1 t/m 14 augustus

17-07-2019

Tegen de kern van Limmen, op de Zandzoom, realiseert HSB Bouw een prachtig gasloos en appartementencomplex ‘Duc van Tol’ met daarin 18 drempelloze en energiezuinige appartementen voor Kennemer Wonen.

Er komen in totaal 18 sociale huurappartementen; 10 driekamer-en 8 twee kamerappartementen. ‘Doorstromers’ die een eengezinswoning binnen de sociale huur achterlaten in de gemeente Castricum, krijgen voorrang voor deze appartementen.

Heeft u interesse?
Vanaf donderdag 1 augustus t/m woensdag 14 augustus kunt u reageren via deze website. Driekamer-appartementen vindt u onder adres Berkenlint 14, de tweekamer-appartementen onder Berkenlint 20.

Toewijzingscriteria
De appartementen worden met voorrang toegewezen aan ‘doorstromers’. Om met voorrang in aanmerking te komen, gelden de volgende toewijzingscriteria:

  • U laat een ééngezinswoning van een sociale verhuurder leeg achter in de gemeente Castricum
  • U staat ingeschreven bij SVNK
  • Uw huishoudinkomen is niet hoger dan € 38.035,-

De appartementen worden verhuurd voor een huurprijs van € 651,-(drie-kamer) en € 607,- (tweekamer) per maand excl. servicekosten van +/- € 30,00 per maand. De woningen zijn drempelloos, energiezuinig en het complex wordt voorzien van zonnepanelen. De verwachte oplevering van de appartementen is halverwege november 2019.

Laatste nieuws

Vraag over betalingen

Heeft u vragen over de betaling van uw inschrijfgeld of verlenging?
Neem dan contact op via:

Contactformulier betaling

Vraag aan SVNK

Heeft u vragen over uw inschrijving of deze website?
Neem dan contact op met SVNK via:

Contactformulier algemeen

Dit contactformulier is niet bedoeld voor het doorgeven van wijzigingen aan uw inschrijving of voor vragen over (geadverteerde) woningen. Bij deze vragen neemt u rechtstreeks contact op met de corporatie die in de woningadvertentie staat vermeld. De contactgegevens kunt u vinden via onderstaande link:

Deelnemende corporaties

Niet tevreden of suggestie?

Bent u niet tevreden of heeft u een goed idee hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Meld uw suggestie