Woningaanbod


Bent u op zoek naar een woning in de regio Noord-Kennemerland? Maak hieronder uw keuze. 

Sociale huur Vrije sector huur Koop KoopNieuwbouw Akersloot

15 appartementen en 18 eengezinswoningen aan het Heer Derckplantsoen en de Julianaweg in Akersloot
Kennemer Wonen bouwt 15 appartementen en 10 eengezinswoningen aan het Heer Derckplantsoen in Akersloot en 8 eengezinswoningen aan de Julianaweg in Akersloot. De huurwoningen worden verhuurd via SVNK. Naar verwachting worden de woningen voor de zomer van 2016 opgeleverd.

Sociale huurwoningen
De appartementen en de eengezinswoningen worden aangeboden met een netto huurprijs boven de aftoppingsgrens voor huurtoeslag. Daardoor komen huishoudens met recht op huurtoeslag niet in aanmerking. Vanaf 1 januari 2016 geldt namelijk nieuwe regelgeving van de overheid.
 
Dit betekent dat voor deze woningen een minimum inkomen (bruto per jaar) van toepassing is:
·         Eenpersoonshuishouden minimaal € 21.951,=
·         Meerpersoonshuishouden minimaal € 29.801,=
·         Meerpersoonshuishouden > AOW-grens minimaal € 29.826,=
 
En het maximum inkomen bedraagt € 38.950,=.
 
Wilt u één van deze appartementen of eengezinswoningen huren? En valt uw bruto jaarinkomen tussen bovengenoemde grenzen? Dan kunt u vanaf 24 augustus vanaf 12.00 uur tot en met maandag 7 september 12.00 uur reageren via deze website (kijk bij Woningaanbod > Sociale huur). Bij de eerste verhuur hebben inwoners van de gemeente Castricum voorrang op overige kandidaten.
 
Meer informatie over de inschrijfperiode en voorwaarden, de appartementen, de eengezinswoningen en de plattegronden kunt u vanaf 24 augustus vinden op www.kennemerwonen.nl.


REAGEREN OP WONINGEN

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning heeft u een Inkomensverklaring nodig. Vraag uw inkomensverklaring alvast (gratis) aan bij de Belastingdienst. Het telefoonnummer is 0800 0543. Zij sturen u dan binnen 5 werkdagen uw Inkomensverklaring toe. Klik hier voor meer informatie. Een inkomensverklaring 2014 is geldig tot juni 2016. 

Elke woning staat minimaal 7 dagen op de website. In de advertentie staat tot wanneer u op de woning kunt reageren. Als u één keer per week op de website kijkt, mist u dus nooit een woning. Maar dit is makkelijker te regelen met het zoekprofiel.

U kunt op maximaal twee woningadvertenties tegelijk reageren.

U kunt een reactie altijd ongedaan maken als u op een andere woning wilt reageren, die meer aan uw wensen voldoet.

Advertenties voor nieuwbouwwoningen staan vaak enkele weken open. U kunt er voor kiezen pas in de laatste week te reageren, zodat u in de tussentijd ook op andere woningen kunt reageren.

Maak een persoonlijk zoekprofiel aan en ontvang automatisch een e-mail zodra er een woning geadverteerd wordt die aan uw wensen voldoet. Meer uitleg hieronder.

Het is niet nodig om te reageren op woningen om ingeschreven te blijven. Reageer daarom alleen op woningen waar u echt interesse voor heeft.PERSOONLIJK ZOEKPROFIEL
Automatisch uw wenswoning in uw mailbox
Op de pagina 'Mijn gegevens' kunt u bij 'mijn zoekprofiel' invullen wat voor woning u zoekt en waar. U ontvangt dan een e-mail op het moment dat er een woning beschikbaar komt die aan uw wensen voldoet. U kunt vervolgens via deze website op de woning reageren. Zo mist u nooit een woning naar uw wens!


Zoeken voor iemand anders
Het zoekprofiel en de automatische e-mails zijn ook heel handig als u bijvoorbeeld een woning zoekt voor iemand die niet zelf over internet beschikt (bijvoorbeeld uw ouders). Bij hun inschrijfgegevens zet u dan uw eigen e-mailadres. U hoeft dan niet elke week te kijken op deze website, maar krijgt het gewenste aanbod in uw mailbox. Zo kunt u iemand helpen met zoeken en reageren, zonder dat het u veel tijd kost.NIETS LATEN HOREN? INSCHRIJVING GEBLOKKEERD!
Het komt vaak voor dat mensen na een woningaanbieding of (groeps)bezichtiging niets van zich laten horen. Dat kost de corporatie veel tijd.

Laat u niets horen? Dan blokkeren wij uw inschrijving!
Stel u hebt gereageerd op een woning en u komt ervoor in aanmerking. De corporatie nodigt u dan uit voor een (groeps)bezichtiging. Als u geen interesse heeft voor de woning, laat dit de corporatie dan even weten!

Voor alle duidelijkheid: u mag de woning altijd weigeren (ook na een bezichtiging en weigeren mag zo vaak u wilt), maar bespaar de corporatie tijd en geef uw afmelding even door. Dit mag uiteraard telefonisch of per e-mail.

Blokkade na drie keer
Als u niets laat horen of zonder afbericht niet komt opdagen bij een (groeps)bezichtiging, dan loopt u het risico te worden geblokkeerd. Als u drie keer niets laat horen, dan blokkeren wij uw inschrijving.

Met een geblokkeerde inschrijving kunt u niet meer reageren op het woningaanbod. U krijgt dan een melding in uw scherm dat u contact kunt opnemen met een SVNK-corporatie. Uw inschrijving en inschrijftijd bij SVNK blijven tijdens de blokkade wel gewoon behouden.

Blokkade opheffen
U kunt de blokkade heel eenvoudig opheffen door te bellen met één van de SVNK-woningcorporaties. De contactgegevens vindt u hier.

Inloggen

Login
Wachtwoord vergeten?
Geen wachtwoord?