Woningaanbod


Bent u op zoek naar een woning in de regio Alkmaar? Maak hieronder uw keuze. 

Sociale huur Vrije sector huur Koop Koop

 


Te huur: 9 nieuwbouw eengezinswoningen

Hoogevoort: Vanaf 28 augustus tot en met 6 september kunt u zich inschrijven voor 9 nieuwbouw eengezinswoningen in Castricum via advertentie Hoogevoort 12. Deze sociale huurwoningen staan aan de Hoogevoort 8 tot en met 36 in Castricum en worden medio oktober opgeleverd. Van de 15 woningen worden 9 woningen worden verhuurd via www.svnk.nl. In de overige 6 woningen komen de oorspronkelijke bewoners weer terug. De ligging van de woningen is nabij winkels en het NS station. En zijn vlakbij het duingebied en nabij het strand.

Ontwerp met een dorps karakter

De woningen maken deel uit van een groene buurt in een kleinschalige dorpse setting. De woningen kenmerken zich door baksteen en dakpannen in aardetinten. De bijzondere toepassing van twee soorten metselwerk geeft de woning een rijke uitstraling. De woningen hebben twee verdiepingen. Huurprijs De netto huurprijs bedraagt € 710,68 per maand. Dit is exclusief de glasverzekering van € 1,10 per maand. De woningen worden aangeboden met een netto huurprijs onder de huurtoeslaggrens. Vanaf 1 januari 2016 moet Kennemer Wonen voldoen aan de passendheidsnorm voor het toewijzen van woningen die de Overheid heeft vastgesteld. Dit betekent dat voor deze woningen zowel een minimum als een maximum inkomen van toepassing is. Meer informatie vindt u op www.kennemerwonen.nl

 


REAGEREN OP WONINGEN

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning heeft u een Inkomensverklaring nodig. Vraag uw inkomensverklaring alvast (gratis) aan bij de Belastingdienst. Het telefoonnummer is 0800 0543. Zij sturen u dan binnen 5 werkdagen uw Inkomensverklaring toe. Klik hier voor meer informatie. Een inkomensverklaring 2015 is geldig tot juni 2017. 

Elke woning staat minimaal 7 dagen op de website. In de advertentie staat tot wanneer u op de woning kunt reageren. Als u één keer per week op de website kijkt, mist u dus nooit een woning. Maar dit is makkelijker te regelen met het zoekprofiel.

U kunt op maximaal twee woningadvertenties tegelijk reageren.

U kunt een reactie altijd ongedaan maken als u op een andere woning wilt reageren, die meer aan uw wensen voldoet.

Advertenties voor nieuwbouwwoningen staan vaak enkele weken open. U kunt er voor kiezen pas in de laatste week te reageren, zodat u in de tussentijd ook op andere woningen kunt reageren.

Maak een persoonlijk zoekprofiel aan en ontvang automatisch een e-mail zodra er een woning geadverteerd wordt die aan uw wensen voldoet. Meer uitleg hieronder.

Het is niet nodig om te reageren op woningen om ingeschreven te blijven. Reageer daarom alleen op woningen waar u echt interesse voor heeft.PERSOONLIJK ZOEKPROFIEL
Automatisch uw wenswoning in uw mailbox
Op de pagina 'Mijn gegevens' kunt u bij 'mijn zoekprofiel' invullen wat voor woning u zoekt en waar. U ontvangt dan een e-mail op het moment dat er een woning beschikbaar komt die aan uw wensen voldoet. U kunt vervolgens via deze website op de woning reageren. Zo mist u nooit een woning naar uw wens!


Zoeken voor iemand anders
Het zoekprofiel en de automatische e-mails zijn ook heel handig als u bijvoorbeeld een woning zoekt voor iemand die niet zelf over internet beschikt (bijvoorbeeld uw ouders). Bij hun inschrijfgegevens zet u dan uw eigen e-mailadres. U hoeft dan niet elke week te kijken op deze website, maar krijgt het gewenste aanbod in uw mailbox. Zo kunt u iemand helpen met zoeken en reageren, zonder dat het u veel tijd kost.NIETS LATEN HOREN? INSCHRIJVING GEBLOKKEERD!
Het komt vaak voor dat mensen na een woningaanbieding of (groeps)bezichtiging niets van zich laten horen. Dat kost de corporatie veel tijd.

Laat u niets horen? Dan blokkeren wij uw inschrijving!
Stel u hebt gereageerd op een woning en u komt ervoor in aanmerking. De corporatie nodigt u dan uit voor een (groeps)bezichtiging. Als u geen interesse heeft voor de woning, laat dit de corporatie dan even weten!

Voor alle duidelijkheid: u mag de woning altijd weigeren (ook na een bezichtiging en weigeren mag zo vaak u wilt), maar bespaar de corporatie tijd en geef uw afmelding even door. Dit mag uiteraard telefonisch of per e-mail.

Blokkade na drie keer
Als u niets laat horen of zonder afbericht niet komt opdagen bij een (groeps)bezichtiging, dan loopt u het risico te worden geblokkeerd. Als u drie keer niets laat horen, dan blokkeren wij uw inschrijving.

Met een geblokkeerde inschrijving kunt u niet meer reageren op het woningaanbod. U krijgt dan een melding in uw scherm dat u contact kunt opnemen met een SVNK-corporatie. Uw inschrijving en inschrijftijd bij SVNK blijven tijdens de blokkade wel gewoon behouden.

Blokkade opheffen
U kunt de blokkade heel eenvoudig opheffen door te bellen met één van de SVNK-woningcorporaties. De contactgegevens vindt u hier.

Inloggen

Login
Wachtwoord vergeten?
Geen wachtwoord?