• Kenmerken
  • Omschrijving
  • Afbeeldingen
  • Ligging
Klik op de afbeelding om vergroting te zien.

Boswilg 1, Heiloo

Appartement met lift in de wijk/dorp: Heiloo
 
524 reactie(s)
Gelijkvloerse woning
Via deze advertentie worden 32 appartementen in het nieuwbouwproject Zuiderloo in Heiloo aangeboden. De woning worden gebouwd op de volgende adressen: Boswilg 1 tm 31 en Haagbeuk 3 tm 33. Er worden 4 appartementenblokken gebouwd bestaande uit 8 woningen. Om de woningen heen wordt een tuin aangelegd voor de bewoners. De complexen zijn voorzien van een lift.

Let op: IB-60 formulier is verplicht voor u en eventueel uw meeverhuizende partner! Dit formulier kunt u gratis opvragen bij de Belastingdienst via 0800-0543 (optie 4/optie 1/optie3). Het duurt vijf werkdagen voordat u deze thuis opgestuurd krijgt. Dus vraag deze direct aan als woningzoekende.

Alle appartementen hebben de volgende indeling:
Entreehal met meterkast, toegang tot toilet, toegang tot interne berging met wasmachine opstelplaats en cv ketel, toegang tot badkamer en toegang tot 2 slaapkamers.
De slaapkamers hebben ongeveer de volgende afmetingen: 8 m2 en 15 m2.
De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ongeveer 40 m2.
Op de begane grond is er per appartement een berging aanwezig.


De woningtoewijzing is als volgt: De kandidaat met de langste inschrijfduur heeft de 1ste keuze in het aanbod van deze 32 woningen. De kandidaat met de een na langste inschrijfduur heeft de 2de keuze in het aanbod, etc..
De eerste woningen worden waarschijnlijk medio september 2013 opgeleverd.
De huurprijs en opleverdatum is onder voorbehoud.
Inloggen

Login
Wachtwoord vergeten?
Geen wachtwoord?